Què puc llogar?

A Makalu es poden llogar jaquetes, pantalons i conjunts complerts per adults i nens. L’equipament bàsic de lloguer per adults seria: jaqueta i pantaló. Encara que es podria completar amb diversos accessoris de compra.

Les granotes són l’opció ideal per nens de 3 a 8 anys, ja que eviten que es refredin amb la entrada de neu a través de la cintura del pantaló. Encara que també hi ha la opció de jaqueta i pantaló.

Quant ho haig de llogar i de retornar?

Es pot agafar el material de la nostra botiga el mateix dia de lloguer, o el dia d’abans després de les 16h; i retornar-lo l’últim dia que s’ha utilitzat fins a les 20h, al nostre local. També es podria fer a través de la nostra empresa col·laboradora Xerpa city (a través de la seva App).

Quant aconsellem llogar roba per la neu?

Aconsellem llogar la roba per la neu tots aquells dies en els que tinguem activitats de neu programades, o pels dies de fred i pluja a la muntanya.

Per què és convenient tenir roba apropiada per la neu?

La pèrdua de calor comença quan estem mullats i la calor corporal en contacte amb la neu es perd. Per aquest motiu és imprescindible estar secs i amb roba apropiada per gaudir de les activitats a la neu.