Amb aquest esperit de servei neix Makalu Clothing Rental, oferint el lloguer de roba per la neu, sempre amb materials d’alta qualitat i al cor d’Andorra. Ens volem dirigir tant a l’esquiador experimentat, com al principiant o a qualsevol persona que vulgui gaudir de la muntanya i de les activitats que ens ofereix sense mullar-se ni passar fred, i sempre amb el màxim comfort.

Descripció

Comptem amb un ampli i agradable local comercial a Escaldes-Engordany (Pt. d’Andorra), on es podrà probar i endur-se la seva equipació per la neu. També disposem d’un servei d’enviament o retirada del material a través de la nostra empresa col·laboradora Xerpa city. (Servei especial per grups)

Oferim un servei diferencial i exclusiu de

Material roba amb les últimes tecnologies i materials d’alta qualitat, aptes per gaudir de la neu sense passar gens de fred.

Atenció personalitzada, comptem amb personal capacitat per atendre totes les vostres necessitats i poder donar el millor assessorament per la elecció del material amb el que podreu gaudir de la vostra estància a la muntanya.

Higiene, les peces de roba reben un tractament adequat al nostre rentador, assegurant una higiene i cura de les membranes amb les millors condicions i amb productes específics.